Naša misija

Slika direktorja Radenske
Marián Šefčovič
izvršni direktor Radenske Adriatic in član upravnega odbora Skupine Kofola

Dragi prijatelji Radenske!

Začetek vsake zgodbe izvira iz Narave. Tudi naša zgodba. Radenska izhaja iz njenega samega osrčja. Zato že intuitivno vemo, kako pomembno je, da jo spoštujemo, zaščitimo in ji vračamo.

V duhu lokalne tradicije že dolga leta ustvarjamo vedno nove vire in izvire pozitivnih trenutkov. Radenska se namreč polni z energijo, ki prihaja od ljudi – naših zaposlenih, ki so naše srce; naših sosedov in partnerjev, s katerimi se podpiramo, ter potrošnikov, ki jim privoščimo le najboljše. In kaj je najboljše? Naravno. Čisto. Pristno.

Za okolje in okolico smo že ogromno naredili, a o tem nismo veliko govorili. Sedaj – z jasno vizijo in misijo – pa je pravi čas, da rezultate vztrajnega dela in razvoja delimo z vami. Na tej platformi bomo nizali dosežke etap našega trajnostnega »maratona«, ki smo se mu zavezali na dolgi rok. Trajnosti si namreč ne zgolj želimo, temveč jo v Radenski živimo, vsak dan znova.

Naj zaključim z mislijo: Narave nismo podedovali od naših prednikov, temveč smo si jo sposodili od naših vnukov. Naj še dolgo ostane vir navdiha – tudi za prihodnje generacije.