Tako zveni
slovenski gozd

Iz posnetkov, ki ste nam jih poslali v sklopu akcije Poslušaj s srcem, smo ustvarili zvočni sprehod po slovenskih gozdovih.

Forest outline

Si želiš shraniti skladbo?

Prenesi jo in kjerkoli in kadarkoli začuti gozd v vsej svoji polnosti.

Prenesi skladbo

Krajša verzija je kot nalašč za zvonjenje telefona ali zvok budilke. Le kaj je namreč lepšega kot to, da te zbudijo prijetni zvoki narave. 🌳

Prenesi krajšo verzijo

Poslušaj s srcem

Šelestenje listja v vetru, detel, ki trka po drevesnem deblu, čuk, ki se začne oglašati na poti domov … Mi smo se v gozd odpravili z namenom, da mu prisluhnemo s srcem, potem pa smo k temu povabili tudi vas.

Z vašo pomočjo smo zbrali več kot 220 posnetkov iz slovenskih gozdov. Posnetke smo preposlušali in z njihovo pomočjo ustvarili skladbo, v kateri smo ujeli zvok slovenskih gozdov. Posnetek je tako nekakšen sprehod po slovenskih gozdovih od prekmurskih ravnic, dolenjskih hribčkov, pa do škržatov polnih primorskih gozdov in tistih najvišje ležečih gozdov na Gorenjskem.

Nagrajenci

Med vsemi sodelujočimi, ki so s svojimi posnetki sodelovali v nagradni igri, smo vsak teden izžrebali 16 nagrajencev in jim poklonili lepe nagrade. Hvala, ker ste pomagali soustvariti skladbo slovenskih gozdov.
Pravila nagradne igre

Nagrajenci 1. tedna
Nagrajenci 2. tedna
Nagrajenci 3. tedna

brezžične slušalke JBL
brezžične slušalke JBL
zvočnik JBL
zvočnik JBL
bombažna vrečka
bombažna vrečka

Slike so simbolične.

Prisluhni zvokom, ki so jih ujeli drugi